Competition makes it
faster, collaboration
makes it better

Get in touch

About Studio Caas

Studio Caas is een creative studio, met verschillende creatieve werkzaamheden onder één dak. Het snelle schakelen en de informele werksfeer maakt het samenwerken toegankelijk en aangenaam. Zo nu en dan in samenwerking met andere talenten, komen we tot mooie eindproducten en is geen opdracht te klein of te veel. Speciaal op maat gemaakt voor jou of voor jouw onderneming. Let’s create something amazing!

 

And this is how it started
Mijn naam is Carinde Slot-Stoffelsen, een creatieve duizendpoot en ondernemer in hart en nieren, sinds 2020 gelukkig getrouwd met Chiel Slot en kattenbaasje van twee schatten van een katten, die maar al te graag als officemanager een oogje in het zeil houden.

Na de vierjarige studie Grafisch Vormgeving afgerond te hebben, is Studio Caas in 2013 opgericht, toen nog onder de naam Carinde Stoffelsen - Grafisch Vormgever. Als freelancer richtte ik mij als hoofdzaak voornamelijk op het maken van magazines. Hiernaast werd er in de overige tijd een breed scenario aan grafische opdrachten uitgevoerd. Merendeels printwerk en hier en daar ook wat opdrachten aan de online-zijde.

Omdat ik altijd al erg ondernemend ben geweest en graag nieuwe dingen aanpak, heb ik in 2019 de NCOI opleiding Binnenhuis Architectuur en Styling van een half jaar afgrond. Uiteraard ook een creatieve bezigheid. Dus naast de grafische werkzaamheden, begon ik mij ook te verdiepen in interieurstyling. Waar op volgde, dat ik vanaf januari 2019 een eigen interieur-rubriek kreeg in het magazine Cosmopolitan.

En daar zijn we dan!
Zeven jaar verder (2019) is het tijd voor een volgende stap. Er zijn in de loop der jaren verschillende nieuwe creatieve werkzaamheden bij gekomen, welke niet alleen behoren tot grafische vormgeving. Dus een nieuwe bedrijfsnaam is wat daarop volgt. Nieuwe uitdagingen aangaan en een eigen klantenbestand opbouwen. Meer passend bij de alle verschillende creatieve werkzaamheden die ik uitvoer, en vooral niet weg te stoppen in één hokje.

Maar waarom Caas?
Waar komt die naam Studio Caas nou eigenlijk vandaan? Een goede vraag en zeker niet een minder belangrijk punt. Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid tussen de kazen. Ja echt, je hebt te maken met een dochter van de kaasboer! Het harde werken en het ondernemen heb ik niet van een vreemde. En tadaa! Daar is een naam is ontstaan. Een lekker gebekte naam, met nog lekkerdere gebekte ontwerpen.