About Studio Caas

Studio Caas is een creatieve studio, met verschillende creatieve werkzaamheden onder één dak. Het snelle schakelen en de informele werksfeer maakt het samenwerken toegankelijk en aangenaam. Zo nu en dan in samenwerking met andere talenten, komen we tot mooie eindproducten en is geen opdracht te klein of te veel. Speciaal op maat gemaakt voor jou of voor jouw onderneming.

Hoe het balletje ging rollen

Mijn naam is Carinde Slot-Stoffelsen, een creatieve duizendpoot en ondernemer in hart en nieren, gelukkig getrouwd met de vader van mijn twee hele lieve zoontjes. Na de vierjarige studie Grafisch Vormgeving afgerond te hebben, is Studio Caas in 2013 opgericht, toen nog onder een andere naam. In de eerste jaren als freelancer richtte ik mij als hoofdzaak op het maken van magazines. Inmiddels is er een evenwichtig balans tussen opdrachten. Een variatie van het vormgeven van magazines tot aan (online)branding en websites.
Omdat ik altijd al erg ondernemend ben geweest en graag nieuwe dingen aanpak, heb ik in 2019 de NCOI opleiding Binnenhuis Architectuur en Styling van een half jaar afgrond. Creatieve duizendpoot calling 😉

Maar vanwaar die cheesy naam?

Waar komt die naam Studio Caas nou eigenlijk vandaan? Een goede vraag en zeker niet een minder belangrijk punt. Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid tussen de kazen. Ja echt, je hebt te maken met een dochter van de kaasboer! Het harde werken en het ondernemen heb ik niet van een vreemde. Dus die roots voeren we lekker door. Een lekker gebekte naam, met nog lekkerdere gebekte ontwerpen.


In the end moet elk ontwerp een mooi geheel vormen als twee handen op één buik
en daarbij als een kloppend totaal plaatje communiceren.”

– Carinde

>