Things that Studio Caas created

Ik laat graag het werk voor zichzelf spreken, want één beeld zegt meer dan duizend woorden. Bekijk onderstaand een aantal geselecteerde projecten
of klik op de onderstaande buttons voor meer werk per genre. And don’t forget; het geheime ingrediënt is altijd Caas! 

BrandingOnlineMagazineArtworkInterior

Lijn M

LijnM is een meubel- en interieurbedrijf, heeft een eigen label en ontwikkelt verschillende meubels in hun eigen meubelmakerij. Studio Caas ontwikkelde de huisstijl. Daarnaast krijg ik ook regelmatig andere variërende opdrachten, zoals online uitingen vormgeven, tekenen van digitale tafels, vrijstaand maken van producten etc.

Royal Cleaning ‘t Gooi

Royal Cleaning is een regionaal werkend schoonmaakbedrijf in ’t Gooi, welke toe was aan een nieuwe website. Studio Caas mocht deze opdracht uitvoeren. De stijvolle website bevat verschillende bewegende elementen voor een extra luxueuze uitstraling.

Cosmopolitan

Cosmopolitan is een klant waar ik al meer dan 7 jaar voor mag produceren. Dat zijn vele pagina's waar de vormgeving van is gedaan. In de zomer van 2019 heeft Studio Caas zelfs de eer gekregen om een heel regulier nummer van begin tot eind te verzorgen als Art Director.

MOOX

Het uitzendbureau MOOX is dé plek waar werkgevers en werknemers elkaar ontmoeten. Je vindt op de website alle uitzendvacatures op één plaats. Studio Caas heeft de huisstijl vormgegeven: het logo en ontwerp van de website/portal omgeving.

Lijn M

LijnM is een meubel- en interieurbedrijf, heeft een eigen label en ontwikkelt verschillende meubels in hun eigen meubelmakerij. Studio Caas ontwikkelde de gehele huisstijl. Daarnaast krijg ik regelmatig ook andere variërende opdrachten, zoals online uitingen vormgeven, digitaal tafels tekenen, beeldbewerkingen etc.

Trendpagina Cosmopolitan

Sinds maart 2019 maakt Studio Caas voor elk nieuw nieuw nummer een interieurtrend pagina in Cosmopolitan magazine. Dit zijn thema pagina's welke bijvoorbeeld over kleurentrends of andere stijltrends gaan. De producten en tekst worden zorgvuldig samengesteld aan de hand van de laatste ontwikkelingen in interieur-land.

NOW Fashion

NOW Fashion is een hippe kledingzaak in Putten, welke de trends op nauwe voet volgt. Ook zijn ze erg actief op social media. Dit zorgt voor een breed scala aan werk dat wij mochten maken voor NOW. Studio Caas ontwikkelde de gehele huisstijl. Daarbij verzorg ik vaak posters en heb ik bijvoorbeeld een aantal social media posts mogen maken.

Domburg Kaas, Noten & Wijn

Domburg is een foodspecialiteiten winkel met de lekkerste delicatessen uit Putten. De gehele huisstijl is verzorgd door Studio Caas. Ook zijn er 3 kazen in productie genomen door Domburg zelf. De etiketten mocht ik hiervoor ontwerpen.

Common Label

Common Label is een merk van LijnM. Voor dit merk heeft Studio Caas leuke opdrachten mogen verzorgen, zoals koffieverpakkingen, droogdoeken, kussens en posters.

Illustratie

Studio Caas houdt van creatief bezig zijn, zo ook van illustreren. Bij illustraties zijn veel opties mogelijk, van potlood tekeningen tot aan digitaal geïllustreerd werk.


BACK TO TOP