Online

Onderstaand een selectie uit de categorie Online. Studio Caas maakt websites, bewegende banners tot aan social media uitingen speciaal op maat voor jou of jouw bedrijf! Meer werk vindt je op Instagram: @studiocaas of op Facebook: @studiocaas

BrandingOnlineMagazineArtworkInterior

Lijn M

LijnM is een meubel- en interieurbedrijf, heeft een eigen label en ontwikkelt verschillende meubels in hun eigen meubelmakerij. Studio Caas ontwikkelde de huisstijl. Daarnaast krijg ik ook regelmatig andere variërende opdrachten, zoals online uitingen vormgeven, tekenen van digitale tafels, vrijstaand maken van producten etc.

Royal Cleaning ‘t Gooi

Royal Cleaning is een regionaal werkend schoonmaakbedrijf in ’t Gooi, welke toe was aan een nieuwe website. Studio Caas mocht deze opdracht uitvoeren. De stijvolle website bevat verschillende bewegende elementen voor een extra luxueuze uitstraling.

MOOX

Het uitzendbureau MOOX is dé plek waar werkgevers en werknemers elkaar ontmoeten. Je vindt op de website alle uitzendvacatures op één plaats. Studio Caas heeft de huisstijl vormgegeven: het logo en ontwerp van de website/portal omgeving.

Studio CAAS

Uiteraard is deze gebruiksvriendelijke website met een mooi design ontworpen door Studio Caas! Ook een nieuwe website nodig of de huidige een frisse update geven? Neem contact op en wij ontwikkelen een speciaal op maat gemaakte website voor jou of jouw onderneming!

www.studiocaas.nl

BrandingOnlineMagazineArtworkInterior