Interior

Onderstaand een selectie uit de categorie Interior. Sinds een ruim jaar richt Studio Caas zich ook op het creatieve aspect interieurstyling. Denk aan de styling van je huis en/of kantoor. Ook biedt Studio Caas diensten aan om magazines te voorzien van stijlvolle, zorgvuldig samengestelde shoppingpagina's.
Samenwerken of een afspraak maken? Laat gerust een berichtje achter! Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volg je mij op Instagram: @studiocaas of op Facebook: @studiocaas

BrandingOnlineMagazineArtworkInterior

Trendpagina Cosmopolitan

Sinds maart 2019 maakt Studio Caas voor elk nieuw nieuw nummer een interieurtrend pagina in Cosmopolitan magazine. Dit zijn thema pagina's welke bijvoorbeeld over kleurentrends of andere stijltrends gaan. De producten en tekst worden zorgvuldig samengesteld aan de hand van de laatste ontwikkelingen in interieur-land.

Interieur plannen

Heeft uw huis en/of kantoor een touch up nodig? Studio Caas kan jou verder helpen met begeleiden in dit proces. Van moodboard, naar licht- en meubelplannen tot aan de uiteindelijke styling.

Interieur styling

Een kleine greep uit gestijlde ruimtes door Studio Caas. Neem ook eens een kijkje op @lifeofaninteriorlover voor meer previews.

BrandingOnlineMagazineArtworkInterior