Branding

Onderstaand een selectie uit de categorie Branding. Hier vindt je een afwisselend portfolio bestaande uit o.a. logo's, huisstijlen, marketing- en promotie materiaal zoals posters, flyers en brochures. Op de hoogte blijven van alle werkzaamheden? Volg mij op de voet via Instagram: @studiocaas of via Facebook: @studiocaas

BrandingOnlineMagazineArtworkInterior

Lijn M

LijnM is een meubel- en interieurbedrijf, heeft een eigen label en ontwikkelt verschillende meubels in hun eigen meubelmakerij. Studio Caas ontwikkelde de gehele huisstijl. Daarnaast krijg ik regelmatig ook andere variërende opdrachten, zoals online uitingen vormgeven, digitaal tafels tekenen, beeldbewerkingen etc.

Très Belle

De start-up Très Belle is een fijne beautysalon, gevestigd in Putten. Studio Caas kreeg de eer om de huisstijl te realiseren; een logo, visitekaartje, cadeaubon, flyer, prijslijsten en stickers tot aan de online vertaling naar social media posts en stories.

NOW Fashion

NOW Fashion is een hippe kledingzaak in Putten, welke de trends op nauwe voet volgt. Ook zijn ze erg actief op social media. Dit zorgt voor een breed scala aan werk dat wij mochten maken voor NOW. Studio Caas ontwikkelde de gehele huisstijl. Daarbij verzorg ik vaak posters en heb ik bijvoorbeeld een aantal social media posts mogen maken.

Domburg Kaas, Noten & Wijn

Domburg is een foodspecialiteiten winkel met de lekkerste delicatessen uit Putten. De gehele huisstijl is verzorgd door Studio Caas. Ook zijn er 3 kazen in productie genomen door Domburg zelf. De etiketten mocht ik hiervoor ontwerpen.

Common Label

Common Label is een merk van LijnM. Voor dit merk heeft Studio Caas leuke opdrachten mogen verzorgen, zoals koffieverpakkingen, droogdoeken, kussens en posters.

Koetsier Woningstoffering

Koetsier is een woningstofferingsbedrijf in Putten en omstreken. Studio Caas mocht het logo, de visitekaartjes en een social media post met openingsactie maken.

Overige Branding

Uiteraard heb ik nog meer klanten voorzien van mooi werk! Een greep uit het portfolio...

BrandingOnlineMagazineArtworkInterior