Let's create
something amazing!

Vraag een offerte aan

This studio has cravings to create

Studio Caas verzorgt uiteenlopende creatieve projecten. Denk aan de vormgeving van (online)branding, print, webdesign tot aan interieurstyling; voor al jouw creatieve werkzaamheden ben je hier aan het juiste adres. In the end moet elk ontwerp een mooi geheel vormen als twee handen op één buik en daarbij als een kloppend totaal plaatje communiceren. Hoe groot of klein het verzoek ook is. En daar kan ik jou bij helpen. Let’s make it pop!

BrandingOnlineMagazineArtworkInterior

Lijn M

LijnM is een meubel- en interieurbedrijf, heeft een eigen label en ontwikkelt verschillende meubels in hun eigen meubelmakerij. Studio Caas ontwikkelde de huisstijl. Daarnaast krijg ik ook regelmatig andere variërende opdrachten, zoals online uitingen vormgeven, tekenen van digitale tafels, vrijstaand maken van producten etc.

Bekijk projecten

Royal Cleaning ‘t Gooi

Royal Cleaning is een regionaal werkend schoonmaakbedrijf in ’t Gooi, welke toe was aan een nieuwe website. Studio Caas mocht deze opdracht uitvoeren. De stijvolle website bevat verschillende bewegende elementen voor een extra luxueuze uitstraling.

Bekijk projecten

Cosmopolitan

Cosmopolitan is een klant waar ik al meer dan 7 jaar voor mag produceren. Dat zijn vele pagina's waar de vormgeving van is gedaan. In de zomer van 2019 heeft Studio Caas zelfs de eer gekregen om een heel regulier nummer van begin tot eind te verzorgen als Art Director.

Bekijk projecten

Lijn M

LijnM is een meubel- en interieurbedrijf, heeft een eigen label en ontwikkelt verschillende meubels in hun eigen meubelmakerij. Studio Caas ontwikkelde de gehele huisstijl. Daarnaast krijg ik regelmatig ook andere variërende opdrachten, zoals online uitingen vormgeven, digitaal tafels tekenen, beeldbewerkingen etc.

Bekijk projecten

Trendpagina Cosmopolitan

Sinds maart 2019 maakt Studio Caas voor elk nieuw nieuw nummer een interieurtrend pagina in Cosmopolitan magazine. Dit zijn thema pagina's welke bijvoorbeeld over kleurentrends of andere stijltrends gaan. De producten en tekst worden zorgvuldig samengesteld aan de hand van de laatste ontwikkelingen in interieur-land.

Bekijk projecten

Fashionchick Girls Zomerboek

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij het magazine Fashionchick Girls (voorheen ook wel bekend als Fashionista). Samen met andere vormgevers hebben we verschillende nummers naar de drukker gebracht. Daarnaast zijn er ook een aantal specials geproduceerd, welke zijn vormgegeven van A tot Z door Studio Caas. Een greep uit het Zomerboek...

Bekijk projecten

NOW Fashion

NOW Fashion is een hippe kledingzaak in Putten, welke de trends op nauwe voet volgt. Ook zijn ze erg actief op social media. Dit zorgt voor een breed scala aan werk dat wij mochten maken voor NOW. Studio Caas ontwikkelde de gehele huisstijl. Daarbij verzorg ik vaak posters en heb ik bijvoorbeeld een aantal social media posts mogen maken.

Bekijk projecten

Domburg Kaas, Noten & Wijn

Domburg is een foodspecialiteiten winkel met de lekkerste delicatessen uit Putten. De gehele huisstijl is verzorgd door Studio Caas. Ook zijn er 3 kazen in productie genomen door Domburg zelf. De etiketten mocht ik hiervoor ontwerpen.

Bekijk projecten

Common Label

Common Label is een merk van LijnM. Voor dit merk heeft Studio Caas leuke opdrachten mogen verzorgen, zoals koffieverpakkingen, droogdoeken, kussens en posters.

Bekijk projecten

Overige Branding

Uiteraard heb ik nog meer klanten voorzien van mooi werk! Een greep uit het portfolio...

Bekijk projecten

Illustratie

Studio Caas houdt van creatief bezig zijn, zo ook van illustreren. Bij illustraties zijn veel opties mogelijk, van potlood tekeningen tot aan digitaal geïllustreerd werk.

Bekijk projecten

Bekijk de projecten

What they say about Studio Caas

Al jaren laten wij onze uitingen door Carinde van Studio CAAS ontwerpen en/of opfrissen. Carinde begrijpt onze behoefte heel goed en geeft altijd verschillende opties om uit te kiezen. Ze slaat snel de spijker op de kop: een fijn gevoel voor stijl! Ook de reactie- en opleversnelheid zijn prettig. Wij zijn heel tevreden.

- Marleen, Lijn M

Carinde is een gedreven, creatieve, positieve vormgever. Een doorzetter die zich bij Cosmopolitan de afgelopen 7 jaar bewezen heeft. Ze is een echte teamplayer, is oplossingsgericht en denkt mee. Voor design opdrachten, logo’s, een huisstijl, magazine pagina’s of een redesign van je kantoor zit je bij haar goed!

- Yvonne, Art Director Cosmopolitan

Al meerdere keren heb ik samen gewerkt met Carinde, voor haar zijn 3 woorden genoeg en dan gaat haar creatieve brein aan! Ze denkt met je mee en is enthousiast. Snelle communicatie en ik ben altijd tevreden met het eindresultaat. Kortom echt een aanrader! 

- Sanne, NOW Fashion

Yes, ik ben enthousiast!

Follow Studio Caas on Instagram

@studiocaas